Aktualno

%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund

Vadbe pod budnim očesom Klemna Dolenca

objavljeno24. 4. 2024

Na že tradicionalni 12. Triglav tek, ki bo 7. septembra ponovno poživil protokolarni park Brdo pri Kranju, se že zavzeto pripravljamo. V pričakovanju edinstvenega športno-družabnega dogodka, na katerem bo vsak kilometer lepši, pa na prvo mesto postavljamo varnost in zdravje ljubiteljev teka.

Pod budnim očesom izkušenega trenerja Klemna Dolenca boste lahko vsi ljubitelji rekreacije spoznali in nadgradili vašo tekaško tehniko ter poskrbeli za ustrezno psihofizično pripravo na izbrani tekaški izziv. Vodene tekaške vadbe so namreč primerne za tekače vseh generacij in stopenj pripravljenosti, saj so prilagojene tako ljudem brez predznanja kot tudi izkušenim športnikom.

 

Vadbe bodo potekale na Brdu pri Kranju, vsak četrtek od 18.00 do 19.30, z izjemo 15. avgusta. Zbirno mesto je pred hotelom Elegans. Z vadbami pričnemo v četrtek, 16. maja in zaključimo z zadnjim treningom pred Triglav tekom, 5. septembra.

 

Na vadbe se lahko prijavite prek spletnega obrazca, ki se nahaja na tem mestu, in na spletni strani Triglavtek.si sledite še drugim informacijam o dogodku.