Sodelujte v nagradnem tekaškem izzivu

Vabimo vas, da postanete del tekaške skupnosti Triglav tek na Stravi in se pridružite izzivom, v katerih se lahko potegujete za privlačne nagrade.

%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund
LIVE
rezultati

Pretecite 5 km in se potegujte za privlačne nagrade.

Za sodelovanje v Triglav tek Strava izzivu morate do vključno 31. 8. 2023 z enim tekom preteči vsaj 5 km in izpolniti pogoje za sodelovanje. Izžrebali bomo 5 nagrajencev, ki bodo prejeli darilni bon za nakup športnih oblačil, obutve in opreme vrhunskih znamk v trgovini Moj Šport.


 • darilni bon v vrednosti 200 EUR
 • darilni bon v vrednosti 150 EUR
 • darilni bon v vrednosti 100 EUR
 • darilni bon v vrednosti 75 EUR
 • darilni bon v vrednosti 75 EUR

Za vse, ki si želite preteči več. Tedensko nagrajujemo vodilne.

Vsi, ki boste sodelovali v Triglav tek Strava izzivu in do 31. 8. 2023 pretekli vsaj 5 km, se lahko dodatno potegujete tudi za tedenske nagrade. Vsak teden bomo nagradili prve tri vodilne po številu pretečenih kilometrov. ki bodo v obdobju enega tedna skupno pretekli največ kilometrov v poljubnem številu tekov. Pogoji za dodelitev nagrade so članstvo v brezplačnem klubu Triglav tek na Stravi, opravljen Triglav tek Strava izziv in izpolnjen prijavni obrazec.


 • V prvem tekaškem tednu od 1. do 6. 8. 2023 nagrade podeljujeta Zavarovalnica Triglav in Rodeo Team, d.o.o.
  3 x športna očala CEBE

 • V drugem tekaškem tednu od 7. do 13. 8. 2023 nagrade podeljujeta Zavarovalnica Triglav in Big Bang, d.o.o.
  3 x JBL zvočnik CLIP4

 • V tretjem tekaškem tednu od 14. do 20. 8. 2023 nagrade podeljujeta Zavarovalnica Triglav in Rodeo Team, d.o.o.
  3 x športna očala CEBE

 • V četrtek tekaškem tednu od 21. do 27. 8. 2023 nagrade podeljujeta Zavarovalnica Triglav in Big Bang, d.o.o.
  2 x JBL slušalke Tune 670NC
  1 x aparat za pripravo jogurtov Ariete Yogurella

Čas na pretečeni kilometer ni pomemben, saj spodbujamo zdravo rekreacijo – rekreacijo za užitek, odpravo stresa in dobro počutje.Kako sodelujete v Triglav tek Strava izzivu?

Sledite spodnjim korakom in sodelujte v žrebu za nagrade:


 1. Včlanite se v brezplačni klub Triglav tek v aplikaciji Strava. Če svojega profila na Stravi še nimate, ga enostavno (in brezplačno) odprete, nato pa poiščete klub Triglav tek in se mu pridružite kot član.

 2. Pretecite vsaj 5 km do 31. 8. 2023 in aktivnost snemajte na Stravi oz. s pomočjo pametne ure. Nato aktivnost prenesite v vaš profil na aplikaciji Strava.

 3. Na Stravi odprite posneto aktivnost in naredite posnetek zaslona (dokazilo, da ste 5 km tek uspešno opravili).

 4. Izpolnite spodnji prijavni obrazec.

 5. Svoj dosežek delite v klubu in na družabnih omrežjih ter pripišite: Izziv #TriglavTek narejen. #ZavarujmoPrihodnost. Veseli bomo objav in fotografij vaših najljubših tekaških terenov in trenutkov.

Prijavni obrazec za Triglav tek Strava izziv

Za sodelovanje v nagradnem Triglav tek Strava izzivu izpolnite spodnji obrazec.


Strinjam se s pravili sodelovanja v izzivu *


OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV ZA TRŽENJSKE NAMENE:

Prejemanje e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe

Obveščanje z meni prilagojenimi ponudbami zavarovalnice Triglav, d.d. in družb Skupine Triglav


* Polje je obvezno.

POMEMBNO:

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki ste jih oddali na tej prijavnici, obdeluje na podlagi vašega strinjanja s pravili sodelovanja v izzivu Triglav tek in na podlagi privolitve za namen trženja produktov zavarovalnice oziroma povezanih družb, če ste jo oddali. Podatki, ki jih zavarovalnica obdeluje za namen sodelovanja na navedenem izzivu, se hranijo do treh let, podatki, ki se obdelujejo na podlagi vaše privolitve, se hranijo do preklica privolitve z vaše strani. Enako velja tudi za obdelavo teh podatkov v povezanih družbah, katerim so bili, z vašo privolitvijo, osebni podatki posredovani za isti namen obdelave. Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na e- naslov: info@triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

Brezplačni klub Triglav tek v aplikaciji STRAVA

Pridružite se tekaški skupnosti Triglav tek v aplikaciji Strava. Spremljajte naše objave s tekaškimi nasveti, delite vaše dosežke, in spodbujajte sotekače. Delite kudose. #TriglavTek #ZavarujmoPrihodnost.