Sodelujte v nagradnem tekaškem izzivu

Vabimo vas, da postanete del tekaške skupnosti Triglav tek na Stravi in se pridružite izzivom, v katerih se lahko potegujete za privlačne nagrade.

%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund

Nagradni izziv: PRETECI 7 km

Za vse ljubitelje teka in gibanja na svežem zraku smo v klubu Triglav tek v aplikaciji Strava pripravili nov nagradni tekaški izziv Preteci 7 km.


Za sodelovanje v izzivu vas vabimo, da v obdobju 17. 6.–15. 7. 2024 z enim tekom pretečete 7 km na terenu po lastni izbiri. Tempo: vam ugodna hitrost, za nas šteje le vaše zadovoljstvo in dobro počutje ob gibanju. Po koncu izziva bomo v žreb vključili vse sodelujoče v izzivu in podelili 30 nagrad:

 • 6x prijava na 12. Triglav tek. Nagrajenec bo prejel kodo za brezplačno prijavo na individualni tek po izbiri: 5 km, 10 km ali 21 km.
 • 5x teleskopske pohodne palice za nordijsko hojo.
 • 5x priročno tekaško torbico za okoli pasu za shranjevanje manjših predmetov.
 • 2x torbico za shranjevanje športnih copat ali drugih čevljev.
 • 5x praktično in vsestransko manjšo brisačo.
 • 7x LED odsevni trak za zagotavljanje boljše vidnosti.

Kako sodelovati v klubskem izzivu Preteci 7 km

 1. Z enim tekom pretecite razdaljo vsaj 7 km v času trajanja izziva.
 2. Aktivnost obvezno snemajte s pametno uro ali neposredno z aplikacijo STRAVA, ki jo imate na pametnem telefonu. Kot aktivnost izberete »tek« (šteje katera koli vrsta teka).
 3. Odprite vašo posneto aktivnost na STRAVI in naredite posnetek zaslona (dokazilo, da ste uspešno izvedli aktivnost).
 4. Izpolnite spodnji prijavni obrazec, v katerem priložite tudi posnetek zaslona (.jpg datoteka).
 5. Naredite objavo v klubu Triglav tek (»Post something …«) in delite svoj dosežek med člani kluba in pripišite: Izziv #TriglavTek narejen #ZavarujmoPrihodnost.
 6. Objavo lahko delite tudi na drugih družbenih omrežjih.

Kudos vsem za sodelovanje!

Prijavni obrazec

Za sodelovanje v nagradnem Triglav tek izzivu izpolnite spodnji obrazec. Nagrade bomo po končanem izzivu sodelujočim tekačem dodelili z žrebom.


Strinjam se s pravili sodelovanja v izzivu *


OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV ZA TRŽENJSKE NAMENE:

Prejemanje e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe

Obveščanje z meni prilagojenimi ponudbami zavarovalnice Triglav, d.d. in družb Skupine Triglav


* Polje je obvezno.

POMEMBNO:

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki ste jih oddali na tej prijavnici, obdeluje na podlagi vašega strinjanja s pravili sodelovanja v izzivu Triglav tek in na podlagi privolitve za namen trženja produktov zavarovalnice oziroma povezanih družb, če ste jo oddali. Podatki, ki jih zavarovalnica obdeluje za namen sodelovanja na navedenem izzivu, se hranijo do treh let, podatki, ki se obdelujejo na podlagi vaše privolitve, se hranijo do preklica privolitve z vaše strani. Enako velja tudi za obdelavo teh podatkov v povezanih družbah, katerim so bili, z vašo privolitvijo, osebni podatki posredovani za isti namen obdelave. Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na e- naslov: info@triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

Še niste uporabnik aplikacije STRAVA?

Ker izziv poteka v brezplačnem klubu Triglav tek v aplikaciji STRAVA, morate biti uporabnik aplikacije in član kluba. To lahko postanete zelo enostavno, tako da:

 • si prenesete aplikacijo na pametni telefon;
 • si ustvarite svoj profil;
 • poiščete klub Triglav tek (zavihek »Groups« in med klubi ang. »clubs« poiščete Triglav tek) in se mu pridružite kot član.

Brezplačni klub Triglav tek v aplikaciji STRAVA

Dobrodošli v tekaški skupnosti Triglav tek v aplikaciji Strava. Spremljajte objave s tekaškimi nasveti in delite vaše dosežke ter izkušnje. Se spodbujamo in skupaj pripravljamo na 12. Triglav tek!


#TriglavTek #ZavarujmoPrihodnost.


V živo pa se družimo in tečemo na Brdu pri Kranju, ko ob četrtkih od 16. 5. do 5. 9. 2024, potekajo vodene vadbe pod budnim očesom Klemna Dolenca, ter na že 12. dogodku Triglav tek, ki bo v soboto, 7. 9. 2024. Veseli smo vaše družbe!