Aktualno

%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund

Prijavite se na prijateljski tek

objavljeno8. 4. 2024

Prijave na 12. Triglav tek, ki bo 7. septembra na Brdu pri Kranju, so odprte. Že maja pa se lahko poženete po trasah 42. Maratona treh src, ki se tudi letos prijateljsko povezuje s Triglav tekom. Skupaj nudita ugodno prijavo – obeh tekov se lahko udeležite za 60 evrov.

Maraton treh src bo 18. maja, zato upamo, da ste že v dobri tekaški kondiciji. Sicer le obujte tekaške copate in naj vas prijetno pomladno vreme spodbudi, da se poženete po svojih najljubših tekaških stezah. Še en izjemen tekaški dogodek, tradicionalni Triglav tek, pa vas čaka v začetku septembra.

 

Z eno prijavo na dva teka

Do srede, 5. maja 2024, se prijavite na 42. Maraton treh src in ob prijavi odkljukajte možnost "Prijateljski tek". Na pozabite izbrati trase, ki jo želite preteči tako na 42. Maratonu treh src kot tudi na 12. Triglav teku.

 

Prijava na Maraton Treh src

 

Po majskem Maratonu treh src boste že dobro ogreti in pripravljeni na nove tekaške izzive. Vabimo vas, da do septembra vzdržujete tekaško kondicijo in se pri treningih pridružite tekačem v Triglav tek klubu na športni aplikaciji STRAVA. Na 12. Triglav tek se lahko prijavite tukaj.

 

Na tej povezavi si lahko ogledate foto utrinke z lanskega, 11. Triglav teka, ki se ga je udeležilo več kot 1.800 tekačev, ki so skupaj pretekli več kot 10.000 kilometrov.  Oglejte si tudi video.