Aktualno

%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund

Prijavite se na 10. Triglav tek in ujemite ugodnost

objavljeno19. 4. 2022

Prijave na 10. Triglav tek, ki bo 10. septembra ponovno zavzel protokolarni park Brdo pri Kranju, so odprte. Tokrat prvič lahko tekači izberete tudi progo na 5 km, novost pa je tudi sodelovanje z Maratonom treh src. Tisti, ki se boste prijavili na oba tekaška dogodka, boste tekli ugodneje, in sicer za 55 evrov.

Skupno prijavo na Triglav tek in na Maraton Treh src lahko že danes oddate na spletni strani Maratona treh src, in sicer tako, da izberete Prijateljski tek. Prijave bodo možne do 12. maja 2022.

 

Na 10. Triglav tek pa se lahko že danes prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki se nahaja na tej povezavi. Zgodnje in najugodnejše prijave so možne do 19. 8. 2022. Svojo udeležbo boste lahko potrdili tudi po tem datumu, vendar bo prijavnina višja. Prijave bodo odprte do vključno 2. 9. 2022 in na dan prireditve do zapolnitve prostih tekaških mest.

 

S preizkušnjami, ki so prilagojene ljubiteljem rekreacije vseh generacij in stopenj pripravljenosti, smo poskrbeli, da bo vsakdo našel pravi izziv zase. Tekači lahko kot na minulih Triglav tekih izbirate med družinskim tekom na 3,4 km, poslovnim štafetnim tekom trojk na 3 x 3,4 km, tekom na 10 km in polmaratonom. Otroci se bodo lahko podali na tek Kuža Pazi na 350 oziroma 700 m. Letos prvič pa je na voljo tudi proga na 5 km.

 

Tudi letos se boste lahko na tek pripravljali na tekaških vadbah, ki bodo potekale po več slovenskih krajih. Budno spremljajte termine vadb, ki jih bomo objavili na naši spletni strani.