Aktualno

%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund
LIVE
rezultati

Kaja in Oto za varnejšo in trajnejšo prihodnost

objavljeno26. 9. 2022

V videu preverite, kako sta študenta na Hudi izkušnji (po)skrbela za še bolj trajnostno obarvanost 10. Triglav teka.

V Zavarovalnici Triglav smo tudi letos študentom ponudili priložnost, da sodelujejo pri ustvarjanju edinstvenega tekaškega dogodka v protokolarnem parku Brdo pri Kranju. Med tistimi, ki so se prijavili na razpis za Hudo izkušnjo na Triglav teku, sta bila za opravljanje študentskega dela izbrana Kaja Bela in Oto Vraničar.

 

Ker je Triglav tek dogodek, ki je postavljen v neokrnjeno naravo lovišča protokolarnega parka, sta mlada in idej polna študenta z veseljem prevzela naloge na področju koordinacije trajnostnih ukrepov na dogodku. »Menim, da sem s svojim znanjem pripomogla k najbolj zelenem Triglavu teku do sedaj,« danes ponosno izpostavi Kaja.

 

Mlada ustvarjalca sta skozi poletno študentsko delo na projektu Triglav tek pridobivala tudi izkušnje na področju komunikacije s partnerji dogodka, sodelovala sta pri oblikovanju načrta komuniciranja za interno in eksterno javnost na digitalnih kanali ter pomagala marketinški in oblikovalski ekipi pri različnih aktivnostih, ki krepijo prepoznavnost dogodka. »S sodelavci smo se veliko pogovarjali o idejah, ki smo jih na koncu izvedli tudi v praksi,« pravi Oto in potrjuje, da so izkušeni mentorji znali prisluhniti njunim pobudam.

 

In kako sta se študenta na (pre)izkušnji izkazala? »Kaja in Oto sta se odlično integrirala v ekipo Triglav teka. Tudi z njuno pomočjo smo 10. septembra na Brdu pri Kranju ustvarili nepozaben športni dogodek, ki je tokrat naredil velike premike na področju trajnostnega razvoja,« o letošnji Hudi izkušnji pravi Otova in Kajina mentorica Maša Čeplak, vodja projekta Triglav tek.

 

Kako in zakaj k prijavi na naslednjo Hudo izkušnjo študente vabita Kaja in Oto, preverite v spodnjem videu.

 

 

V Zavarovalnici Triglav z razpisom »Pazi to! Huda izkušnja« mladim skozi strokovno mentorstvo ob študentskem delu na najbolj prepoznavnih in največjih projektih zavarovalnice že nekaj let omogočamo, da pridobijo prve delovne izkušnje, ki so neprecenljiva popotnica na nadaljnji poklicni poti.

 

»Prenos znanja in izkušenj je zagotovo obojestranski proces, ki lahko privede do odličnih rezultatov – mladi so zakladnica idej in rešitev, naše dolgoletne izkušnje pa jim lahko pomagajo do uresničitve njihovih inovativnih zamisli,« zaključi Maša.