Prijava
Aktualno

Tek brez tekačev, a za dober namen

objavljeno14. 7. 2020

Triglav teka, ki velja za enega najlepših tekaških dogodkov v Sloveniji, letos ne bo. Čeprav smo se nanj z optimizmom in zagnano pripravljali, so razmere in napovedi, povezane z novim koronavirusom, preveč negotove in tvegane. Varnost in zdravje vseh generacij sta vendarle na prvem mestu, tako da bomo deveto izvedbo Triglav teka izpeljali prihodnje leto, in sicer 11. 9. 2021.

Vsem, ki ste se letos prijavili in poravnali tudi prijavnino, bomo znesek v celoti vrnili. Kljub tej odločitvi bo Zavarovalnica Triglav za dober namen znova podprla slovenske porodnišnice in z dobrimi željami vseh ljubiteljev teka podarila sredstva za tiste, ki šele stopicajo po trasi novega življenja.

 

Želimo vam, da še naprej aktivno preživljate prosti čas v naravi in ohranjate zdrav življenjski slog. Tudi tako, da nas spremljate na naših družbenih omrežjih, spletnem portalu Vse bo v redu, spletni strani Triglav Lab in drugih kanalih, na katerih bomo delili zanimive vsebine in koristne nasvete glede tehnike teka in dihanja, prehrane, vadb itd.

 

Verjamemo, da se prihodnje leto (še bolje pripravljeni) vidimo sredi idilične kulise protokolarnega posestva na Brdu pri Kranju.

 

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

 

Ekipa Triglav teka