novice

%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund

Že veste, kateri Triglav tek je pravi za vas?

objavljeno19. 7. 2017

Nekateri med nami dobro poznamo svoje tekaške navade in natančno vemo, kateri tek nam je pisan na kožo. Spet drugi še nismo prepričani, na kateri trasi bi to jesen preizkusili svoje tekaške sposobnosti. Če ste med slednjimi, v opisih tekov in v kratkem testu preverite, katera od čudovitih tekaških tras Brda pri Kranju je prava za vas.

 

Radi tečete in vaš prosti čas izkoristite za rekreacijo, a vam zaradi preobilice obveznosti to ne uspe vedno? Če se ob tem z družino pogosto odpravite na tek, kolesarjenje ali izlete v naravo, je vaša prava izbira družinski tek. S člani vaše družine boste odtekli 3,4-kilometrski krog, se med tekom povezali in doživeli čudovito druženje v naravi.

 

Poslovni tek trojk je pravi izziv za tiste, ki se s sodelavci in prijatelji radi družite tudi izven delovnih ur, tek pa vam predstavlja kakovostno preživljanje prostega časa. Pokličite svoje prijatelje in se podajte na krog po utrjenih poteh protokolarnega parka. Skupaj boste gotovo z lahkoto premagali izziv, v katerem bo vsak od članov ekipe pretekel 3,4 km.

 

Če tek razumete kot del sestavni del vašega življenja, se v svoje športne copate preobujete, ko le utegnete, in vas na tekaški poti nič ne zaustavi, je za vas primeren tek na 10 km ali celo polmaraton. Vaš tekaški izziv boste letos premagovali na idilični trasi, ki se vije med jezeri in v zavetju visokih dreves čudovitega Brda pri Kranju.

 

Če še vedno niste prepričani, katera trasa vam predstavlja ravno pravšnji izziv, lahko to preverite v kratkem testu.

 

 

Preberite še: Prijavimo se na 6. Triglav tek!