Vadbe

%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund
LIVE
rezultati

Predstavitev trenerjev

Boris Kaučič

Klemen Dolenc

Kranj
Kmetovalec, trener atletike
V štiridesetih letih sožitja narave, kmetovanja in teka se je nabralo ogromno izkušenj, ki jih z veseljem delim na obeh področjih. Šolski krosi, tekaška tekmovanja in tekmovanja v duatlonu so me popeljala med izredne prijatelje (dr. Nada Rotovnik Kozjek, Iztok Čop, Primož Kališnik). Z njimi sem se izpopolnjeval in rastel na področju rekreacije, športa, testiranja tekaških copat in opreme ter organizacije športno tekaških prireditev. Ponosen sem, da vse to lahko delim v Atletskem klubu Radovljica, na tekaških skupinah in na pripravah in izvedbi Triglav teka.
Boris Kaučič

Boris Kaučič

Murska Sobota
Maratonec, vaditelj in motivator
S tekom se ukvarja več kot 25 let. Sprva kot hobi, je z leti prerasel v način življenja. Vztrajnost in veselje, predvsem pa načrtno stopnjevanje forme tudi s pravilno prehrano in počitki, so njegovo merilo za dobre rezultate brez poškodb na tekaških prireditvah. Za seboj ima številne maratone (več kot 5 jih je končal pod časom 3 ur) in ostale teke. Kot vaditelj in motivator že več let trenira rekreativne tekače vseh starosti. Svoje izkušnje z veseljem deli z ljudmi, ki želijo z gibanjem izboljšati kvaliteto življenja, saj je tek osnovna oblika gibanja in vodilo do dobrega počutja.
Boris Kaučič

Blaž Kavčič

Ljubljana
Tekač, triatlonec, nekoč resen športnik, direktor, trener, motivator
Po študiju na Fakulteti za šport ga najdemo v vlogi direktorja in trenerja ter predvsem motivatorja v svojem podjetju Pulz šport. Z različnih področij povezuje znanja in izkušnje, kar mu omogoča celosten in učinkovit pristop pri delu in vodenju. Poseben pomen daje pozitivnem vzdušju, ki vlada med vadečimi in zaposlenimi. Svoja znanja z veseljem deli tudi onkraj slovenskih meja, zato ni čudno, če ga srečamo med treningom v londonskem Hyde Parku.
Boris Kaučič

Aleš Lindič

Novo Mesto
Profesor športne vzgoje, atletski trener
Aleš je profesor športne vzgoje v osnovni šoli in atletski trener v AK Krka NM. Poleg tega se ukvarja še z rekreacijo, vodi tekaške vadbe in je koordinator tekaškega pokalnega tekmovanja Teki Dolenjske. S tekom, tekmovalno in rekreativno, je povezan že dobrih 17 let, zato ima na tem področju že veliko izkušenj.
Boris Kaučič

Niki Antolović S.

Koper
Diplomirani profesor športne vzgoje, kondicijski trener
Študiral je na Fakulteti za šport. Svojo športno pot je začel kot plesalec latinsko ameriških plesov, treniral košarko, tenis in judo. Ples, in s tem razvoj koordinacije, gibljivosti in ravnotežja, je odlična osnova za dobre rezultate v atletiki. Dela kot profesor športa ter kondicijski trener športnikov in rekreativcev. Šport je del njegovega vsakdana, saj ga sprošča, krepi in polni s pozitivno energijo. Navdušenje nad tekom in pridobljeno znanje želi prenesti na vse ter jim pomagati na poti do boljšega počutja.
Boris Kaučič

Aljaž Igor Topole

Celje
Profesor športne vzgoje, strasten športnik
Rad se ukvarja z vsemi zvrstmi gibanja. Še posebej rad hodi v gore in kolesari. Ima že 7 let izkušenj s tekaškimi vadbami. Njegov moto je: »Just do it!«
Boris Kaučič

Uroš Verhovnik

Slovenj Gradec
Profesor športne vzgoje, atletski trener
Uroš Verhovnik je po izobrazbi profesor športne vzgoje. V športu je profesionalno zaposlen 22 let kot atletski trener. V Atletskem klubu Slovenj Gradec je strokovni vodja pionirske, mladinske in članske atletike. Zadnjih 5 let uspešno vodi tudi tekaško rekreativno ekipo.
Boris Kaučič

Lucija Krkoč

Ajdovščina
Tekaška trenerka
S tekom se ukvarja že od sedmega leta starosti. Je zagovornica zdravega športa in veselja do življenja. Tek je del njenega vsakdanjika, pomeni ji svobodo in sprostitev. Med številnimi uspehi se Lucija lahko pohvali z uglednimi lovorikami: - Zmaga na Ljubljanskem maratonu, - Zmaga v skupnem seštevku svetovnega pokala v gorskih tekih, - Zlata medalja na Evropskem prvenstvu v gorskih tekih (Francija), - Zlata medalja na teku Wings for Life, - Ekipna zmaga na svetovnih prvenstvih (Amerika, Italija, Nova Zelandija), - 3. mesto na svetovnem prvenstvu v gorskem maratonu.
Boris Kaučič

Borut Podgornik

Maribor
Že 25 let svoje znanje in izkušnje kot trener prenaša na druge atlete, predvsem tekače na srednje in dolge proge. "Njegovi" atleti so osvojili že več kot 100 naslovov državnih prvakov v različnih starostnih kategorijah, postavili več kot 70 državnih rekordov ter več kot 100x oblekli dres z državnim grbom, nekateri pa so sodelovali tudi na olimpijskih igrah, kot največjem športnem dogodku. V zadnjem času se vedno bolj poglobljeno loteva področja rekreacije, saj je prepričan, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami na to pot pripelje vedno nove in nove teka željne posameznike ter jim pričara lepote teka v naravi, zainteresirane pa tudi pripravi za udeležbo na rekreativnih tekaških prireditvah, ki jih je tako v Sloveniji kot tudi v bližnji okolici na pretek. Vse te aktivnosti pa zanesljivo vodijo k boljšemu počutju vsakega posameznika, s čimer se dviguje kvaliteta življenja.