Prijava
Vadbe

Predstavitev trenerjev

Boris Kaučič

Klemen Dolenc

Kranj
Kmetovalec, trener atletike
V štiridesetih letih sožitja narave, kmetovanja in teka se je nabralo ogromno izkušenj, ki jih z veseljem delim na obeh področjih. Šolski krosi, tekaška tekmovanja in tekmovanja v duatlonu so me popeljala med izredne prijatelje (dr. Nada Rotovnik Kozjek, Iztok Čop, Primož Kališnik). Z njimi sem se izpopolnjeval in rastel na področju rekreacije, športa, testiranja tekaških copat in opreme ter organizacije športno tekaških prireditev. Ponosen sem, da vse to lahko delim v Atletskem klubu Radovljica, na tekaških skupinah in na pripravah in izvedbi Triglav teka.
Boris Kaučič

Blaž Kavčič

Ljubljana
Tekač, triatlonec, nekoč resen športnik, direktor, trener, motivator
Po študiju na Fakulteti za šport ga najdemo v vlogi direktorja in trenerja ter predvsem motivatorja v svojem podjetju Pulz šport. Z različnih področij povezuje znanja in izkušnje, kar mu omogoča celosten in učinkovit pristop pri delu in vodenju. Poseben pomen daje pozitivnem vzdušju, ki vlada med vadečimi in zaposlenimi. Svoja znanja z veseljem deli tudi onkraj slovenskih meja, zato ni čudno, če ga srečamo med treningom v londonskem Hyde Parku.
Boris Kaučič

Lucija Krkoč

Ajdovščina
Tekaška trenerka
S tekom se ukvarja že od sedmega leta starosti. Je zagovornica zdravega športa in veselja do življenja. Tek je del njenega vsakdanjika, pomeni ji svobodo in sprostitev. Med številnimi uspehi se Lucija lahko pohvali z uglednimi lovorikami: - Zmaga na Ljubljanskem maratonu, - Zmaga v skupnem seštevku svetovnega pokala v gorskih tekih, - Zlata medalja na Evropskem prvenstvu v gorskih tekih (Francija), - Zlata medalja na teku Wings for Life, - Ekipna zmaga na svetovnih prvenstvih (Amerika, Italija, Nova Zelandija), - 3. mesto na svetovnem prvenstvu v gorskem maratonu.
Boris Kaučič

Borut Malavašič

Ajdovščina
Trener mladinske državne selekcije za gorske teke
Šport ga spremlja že od rane mladosti. Že kot predšolski otrok se je veliko gibal v naravi, veliko več kot se giblje današnja mladina. V osnovni šoli se je udeležil prvih treningov v smučarskih skokih in kasneje tudi v smučarskih tekih. Nato ga je navdušilo tudi prosto plezanje po umetnih in naravnih stenah, šele v srednji šoli pa se je začel ukvarjati z atletiko ter gorskimi teki. V Žireh je 20 let deloval kot tekaški trener in vzgojil veliko državnih reprezentantov. Pri državni reprezentanci za gorske teke je zadolžen predvsem za mladinske selekcije. Pred nekaj leti je bil povabljen v Društvo tekačev Vipavske doline, kjer deluje kot trener skupine rekreativcev. Njegovo vodilo je : "Kjer je volja, tam je tudi pot."