Vadbe
%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund
LIVE
rezultati

Predstavitev trenerjev

Boris Kaučič

Klemen Dolenc

Kranj
Kmetovalec, trener atletike
V štiridesetih letih sožitja narave, kmetovanja in teka se je nabralo ogromno izkušenj, ki jih z veseljem delim na obeh področjih. Šolski krosi, tekaška tekmovanja in tekmovanja v duatlonu so me popeljala med izredne prijatelje (dr. Nada Rotovnik Kozjek, Iztok Čop, Primož Kališnik). Z njimi sem se izpopolnjeval in rastel na področju rekreacije, športa, testiranja tekaških copat in opreme ter organizacije športno tekaških prireditev. Ponosen sem, da vse to lahko delim v Atletskem klubu Radovljica, na tekaških skupinah in na pripravah in izvedbi Triglav teka.
Boris Kaučič

Boris Kaučič

Murska Sobota
Maratonec, vaditelj in motivator
S tekom se ukvarja več kot 25 let. Sprva kot hobi, je z leti prerasel v način življenja. Vztrajnost in veselje, predvsem pa načrtno stopnjevanje forme tudi s pravilno prehrano in počitki, so njegovo merilo za dobre rezultate brez poškodb na tekaških prireditvah. Za seboj ima številne maratone (več kot 5 jih je končal pod časom 3 ur) in ostale teke. Kot vaditelj in motivator že več let trenira rekreativne tekače vseh starosti. Svoje izkušnje z veseljem deli z ljudmi, ki želijo z gibanjem izboljšati kvaliteto življenja, saj je tek osnovna oblika gibanja in vodilo do dobrega počutja.
Boris Kaučič

Blaž Kavčič

Ljubljana
Tekač, triatlonec, nekoč resen športnik, direktor, trener, motivator
Po študiju na Fakulteti za šport ga najdemo v vlogi direktorja in trenerja ter predvsem motivatorja v svojem podjetju Pulz šport. Z različnih področij povezuje znanja in izkušnje, kar mu omogoča celosten in učinkovit pristop pri delu in vodenju. Poseben pomen daje pozitivnem vzdušju, ki vlada med vadečimi in zaposlenimi. Svoja znanja z veseljem deli tudi onkraj slovenskih meja, zato ni čudno, če ga srečamo med treningom v londonskem Hyde Parku.
Boris Kaučič

Aleš Lindič

Novo Mesto
Profesor športne vzgoje, atletski trener
Aleš je profesor športne vzgoje v osnovni šoli in atletski trener v AK Krka NM. Poleg tega se ukvarja še z rekreacijo, vodi tekaške vadbe in je koordinator tekaškega pokalnega tekmovanja Teki Dolenjske. S tekom, tekmovalno in rekreativno, je povezan že dobrih 17 let, zato ima na tem področju že veliko izkušenj.
Boris Kaučič

Niki Antolović S.

Koper in Lucija
Diplomirani profesor športne vzgoje, kondicijski trener
Študiral je na Fakulteti za šport. Svojo športno pot je začel kot plesalec latinsko ameriških plesov, treniral košarko, tenis in judo. Ples, in s tem razvoj koordinacije, gibljivosti in ravnotežja, je odlična osnova za dobre rezultate v atletiki. Dela kot profesor športa ter kondicijski trener športnikov in rekreativcev. Šport je del njegovega vsakdana, saj ga sprošča, krepi in polni s pozitivno energijo. Navdušenje nad tekom in pridobljeno znanje želi prenesti na vse ter jim pomagati na poti do boljšega počutja.
Boris Kaučič

Aljaž Igor Topole

Celje
Profesor športne vzgoje, strasten športnik
Rad se ukvarja z vsemi zvrstmi gibanja. Še posebej rad hodi v gore in kolesari. Ima že 7 let izkušenj s tekaškimi vadbami. Njegov moto je: »Just do it!«
Boris Kaučič

Uroš Verhovnik

Slovenj Gradec
Profesor športne vzgoje, atletski trener
Uroš Verhovnik je po izobrazbi profesor športne vzgoje. V športu je profesionalno zaposlen 22 let kot atletski trener. V Atletskem klubu Slovenj Gradec je strokovni vodja pionirske, mladinske in članske atletike. Zadnjih 5 let uspešno vodi tudi tekaško rekreativno ekipo.
Boris Kaučič

Nadja Zavec

Maribor
Študentka razrednega pouka
Nadja Zavec je študentka razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Že pri petih letih se je začela ukvarjati s športom. Sprva s športnimi standardnimi in latinskooameriškimi plesi, kasneje pa jo je pot zanesla v atletske vode. Atletiko je trenirala 12 let. Tekmovala je predvsem v kratkih disciplinah in v skoku v daljino ter dosegla večkrat naziv državne prvakinje. Njen najboljši dosežek je 4. mesto na 100 m na tekmovanju mednarodnih iger šolarjev., Nadja sedaj vodi predšolske in osnovnošolske otroke v AD Štajerska. V prostem času rada teče, kolesari in hodi v hribe. Šport ji je pomemben že od ranega otroštva, zato si ne predstavlja življenja brez njega.
Boris Kaučič

Borut Malavašič

Ajdovščina
Trener mladinske državne selekcije za gorske teke
Šport ga spremlja že od rane mladosti. Že kot predšolski otrok se je veliko gibal v naravi, veliko več kot se giblje današnja mladina. V osnovni šoli se je udeležil prvih treningov v smučarskih skokih in kasneje tudi v smučarskih tekih. Nato ga je navdušilo tudi prosto plezanje po umetnih in naravnih stenah, šele v srednji šoli pa se je začel ukvarjati z atletiko ter gorskimi teki. V Žireh je 20 let deloval kot tekaški trener in vzgojil veliko državnih reprezentantov. Pri državni reprezentanci za gorske teke je zadolžen predvsem za mladinske selekcije. Pred nekaj leti je bil povabljen v Društvo tekačev Vipavske doline, kjer deluje kot trener skupine rekreativcev. Njegovo vodilo je : "Kjer je volja, tam je tudi pot."