Prijava
Aktualno

Z video analizo do boljše tekaške tehnike

objavljeno27. 5. 2019

Trenirate za 8. Triglav tek in želite vašo tekaško tehniko še izboljšati? V ponedeljek, 3. junija, pridite v Triglav Lab in z video analizo bolje spoznajte svoj tekaški korak. Izkušeni trener Blaž Kavčič vam bo na podlagi analize podal smernice za izboljšanje vašega teka.

Tek je en od najbolj priljubljenih načinov rekreacije in pravijo, da teče lahko vsak. A le s pravilno tekaško tehniko boste:

  • poskrbeli, da bo vaš korak bolj zanesljiv in se izognili poškodbam,
  • dosegli boljši izkoristek energije ter
  • še izboljšali vaše tekaške rezultate.

 

Zato vse, ki se želite na zdrav način pripraviti na 8. Triglav tek in ste se nanj že prijavili, vabimo na dogodek, na katerem prejmete brezplačno video analizo vaše tekaške tehnike.

 

Na dogodku, ki bo v ponedeljek, 3. junija, ob 17. uri v centru Triglav Lab, na Dunajski 22 v Ljubljani, vam bo izkušeni trener Blaž Kavčič v praksi predstavil uporabne vaje in nasvete za izboljšanje tekaške tehnike. Prisotna ekipa bo vaš tek tudi posnela in vam na podlagi video analize podala korekcijske vaje, s katerimi boste vaš tek še izboljšali.

 

Prijave na dogodek so obvezne. Vsi, ki želite pridobiti video analizo vaše tekaške tehnike, se na dogodek prijavite po e-pošti na naslov triglavtek@triglav.si

 

Vabljeni!