Prijava
Aktualno
%D
dni
%H
ur
%M
minut
%S
sekund
LIVE
rezultati

Tečete lahko kjerkoli in kadarkoli. Tudi na dopustu.

objavljeno27. 6. 2019

Tekači se na 8. Triglav tek že pripravljate na skupinskih tekaških treningih, ki potekajo v treh slovenskih krajih: na Brdu pri Kranju, v Ljubljani in v Ajdovščini. A organizatorji edinega teka, ki odpira vrata v lovišče protokolarnega parka Brdo pri Kranju, so pomislili tudi na tiste, ki se skupinskih tekaških vadb ne uspete udeležiti ali pa se na tekaški trening raje podate sami.

V sodelovanju s tekaškim trenerjem Blažem Kavčičem so zato pripravili koledar treningov, ki jih navdušeni tekači in tisti, ki si želite v življenje vnesti več gibanja, lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, sami ali v družbi najbližjih. Koledar namreč sestavljajo opisi treningov za naslednjih nekaj tednov.

 

Z opisanimi vadbami boste navdušeni rekreativni športniki in vsi, ki to si želite še postati, okrepili svojo kondicijo, pridobili na vzdržljivosti in poskrbeli za ustrezne priprave tako na 10-kilometrski tek kot tudi na polmaraton.

 

Koledar treningov pa je lahko odličen sopotnik tudi na dopustu. Tekači, ki ste se v spomladanskih mesecih že začeli pripravljati na septembrsko preizkušnjo, lahko pridobljeno kondicijo ohranite in krepite tako, da opisane vadbe izvajate tudi na dopustu.

 

Ne glede na to, ali boste trenirali v domačih krajih ali na počitnicah ob morju, v objemu planin ali v bučnem ritmu tujih mest, bodo predlagani tekaški treningi zagotovo prispevali k vašemu dobremu počutju in zdravi rekreaciji.