Prijava
Aktualno

Brezplačne priprave pod vodstvom izkušenih trenerjev

objavljeno8. 5. 2019

S prijavo na Triglav tek si zagotovite možnost brezplačne udeležbe na pripravljalnih tekaških vadbah, ki bodo potekale po več slovenskih krajih.

Zato si shranite kodo, ki jo boste po prijavi na izbrano tekaško preizkušnjo in plačilu prijavnine na 8. Triglav tek prejeli v potrditvenem e-sporočilu . Kodo boste mogli vpisati v posebno okence, ko boste oddajali vašo prijavo na izbrano tekaško vadbo.

 

 

Po 13. maju se vodene tekaške vadbe že začenjajo v Ajdovščini, na Brdu pri Kranju in v Ljubljani:

  • v Ajdovščini se bodo ljubitelji teka pridružili treningom ŠD Tekači Vipavske doline, ki bodo do konca junija potekali vsak torek in četrtek med 19. in 20. 30 uro. Zbirno mesto je Športni park Pale, Mladinski hotel, Cesta IV. Prekomorske 61 A, ob teniških igriščih.
  • na Brdu pri Kranju bodo treningi s Klemnom Dolencem do konca junija potekali ob četrtkih, med 18. in 19.30 uro. V drugi polovici avgusta pa bodo priprave na Triglav tek potekale dvakrat tedensko, ob torkih in četrtkih med 18. in 19.30 uro. Zbirno mesto je na zelenici, pri kozolcu, za hotelom Brdo.
  • ljubljanski tekači se bodo pod mentorstvom izkušenih trenerjev Pulz športa na 8. Triglav tek pripravljali ob ponedeljkih in četrtkih. Ob ponedeljkih bodo z vadbami začeli ob 18.30 v Tivoliju, na koncu levega parkirišča, ob četrtkih pa ob 19. uri pri Živalskem vrtu.

 

Z vadbo pod budnim očesom tekaških trenerjev boste ljubitelji rekreacije spoznali in nadgradili vašo tekaško tehniko ter poskrbeli za ustrezno pripravo na izbrani tekaški izziv. Brezplačne vodene tekaške vadbe so namreč primerne za tekače vseh generacij in stopenj pripravljenosti, saj so prilagojene tako ljudem brez predznanja kot tudi izkušenim športnikom.

 

Organizatorji dogodka pa bodo v naslednjih mesecih poskrbeli, da bodo pripravljalni treningi potekali tudi v drugih slovenskih krajih.

 

Za informacije, kdaj se bodo vadbe začele v preostalih slovenskih krajih, sledite spletni strani Triglavtek.si, dogodku na Facebooku ter objavam na Instagramu.